sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Drop Dead Gorgeous


Aloin sattumalta katsoa telkkarista viime viikolla elokuvaa nimeltä Drop Dead Gorgeous. Vuodelta 1999 oleva elokuva kertoo pienessä Minnesotan osavaltion kaupungissa Mount Rosessa järjestettävästä vuosittaisesta kauneuskilpailusta, jonka kulkua kuvataan televisioon. Kauneuskilpailun aikoinaan voittanut Gladys Leeman (Kirstie Alley) on kaupungin rikkain nainen ja kauneuskilpailun komitean johtaja. Hän haluaa tyttärensä Beckyn (inhokkini Denise Richards) voittavan kisan hinnalla millä hyvänsä. Beckyn kanssa voitosta kisaavat muun muassa Amber Atkins (Kirsten Dunst), Lisa Swenson (Brittany Murphy) sekä Leslie Miller (Amy Adams). Beckyn pahin kilpailija on aurinkoinen Amber, joka haluaa olla kuten idolinsa Diane Sawyer. Amberia voittoon kannustavat hänen omalaatuinen äitinsä (Ellen Barkin) sekä tämän paras ystävä Loretta (Allison Janney). Outoja tapaturmia alkaa kuitenkin tapahtua sekä kilpailijoille että Amberin läheisille. Kuka lopulta voittaa kauneuskilpailun ja kuka menettää henkensä kilpailun aikana?

 "He sells reproductions! His furniture's as fake as my orgasms! "
 "Beautiful as a whore's ass today, huh boys?"
"The swan ate my baby, the swan ate my baby!"
 "Most smartest!"
 (kuvat

Drop Dead Gorgeous on aivan idioottimaisen hauska elokuva. Elokuvassa on mitä erikoisempia henkilöhahmoja ja roimasti mustaa huumoria. Loistavaa aivot narikkaan -viihdettä!

8 kommenttia:

 1. Mihin mun aikaisempi kommenttini hävisi?

  VastaaPoista
 2. Yh, itse en kyllä pystynyt katsomaan leffaa kovinkaan pitkään. Oli huumori sen verran huonoa, ettei sille voinut nauraa kyllä missään määrin...

  VastaaPoista
 3. Piti siis aikaisemmin sanomani, että tämä on loistava leffa. Kirstie Alley on mahtava ja huumori ihanan mustaa. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, tää lähti heti katsottavaa-listalle :)

  P.S. Sulle on haaste blogissani: http://kauniskameleontti.blogspot.com/2010/10/picture-yourself-in-boat-on-river-with.html

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa lupaavalta, pitää itsekkin joskus koettaa saada aikaiseksi katottua tuo :)

  VastaaPoista
 6. Anzi: Juuri niin!

  Anonyymi: Minusta juuri tuo oli se juju: huumori oli jo niin huonoa, että se nauratti ihan täysillä :D

  Yellow Lizard: Jos tykkää mustasta huumorista, niin kannattaa kattoa! Haaste otetaan vastaan :)

  Roadrunner: Tuo on aivan huippu :D

  VastaaPoista
 7. Tuli katottua, oli kyllä hauska, tykkäsin!

  VastaaPoista