maanantai 27. syyskuuta 2010

Outdoor SanctuariesPäädyin Twinnersin Oolan vinkistä joskus Outdoor Sanctuaries nimiselle sivustolle, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia luonnosta. Tänään Suomessa vietettävän Puun päivän kunniaksi luvassa joitakin lempikuvia kyseiseltä sivustolta. Rakastan metsissä kävelyä ja etenkin vanhoja suuria puita. En varmaan pysyisi järjissäni ilman kävelyhetkiä luonnossa. Puut ja metsät ovat paljon muutakin kuin vain kaunista katseltavaa. Kaikkien tulisi muistaa, että ilman niitä, maapallon keuhkoja, ei meitä täällä olisi.

8 kommenttia:

 1. Tuo kuva missä on ne purkit puista roikkumassa, ihana ihana ihana. Hyvä idea ja niiiiiin kaunis!!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, puut on sitten ihania ja metsässä kävely rauhoittaa. Kunhan ei oo hirvikärpäskausi.

  VastaaPoista
 3. Mä oon kans tallentanut tuolta aivan järkyttävän määrän kuvia koneelle inspiraatioksi :D

  VastaaPoista
 4. Mikaela: Oon aivan samaa mieltä! :)

  Riehu: Todellakin. VIHAAN JA KAMMOAN HIRVIKÄRPÄSIÄ!

  bubble: Samoin :D

  VastaaPoista
 5. Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-i-i-i-ii-i-i!
  Mulla paljon katosi just ihania metsäkuvia kun kovo sano naks, mutta noh, aina ehtii harmstrata lisää ;)
  -Oola

  VastaaPoista
 6. Oola: Mun ulkonen sanoi kans taannoin naks, enkä vielä rahanpuutteen takia ole saanut vietyä sitä mihinkään, jos saisivat ongituksi tietoja ulos. Siellä meinaan oli aikamoinen määrä kuvia, joita ei ole missään muualla..

  VastaaPoista
 7. Aivan upeita kuvia, tuntuu kuin uppoaisi unelmiin :) Unelmakodissa on kyl pakko olla vanhoja puita pihalla!

  Muistan kun lapsena lähimetsässä oli jättimäinen, kallellaan oleva koivu. Puuhun oli helppo kiivetä ja sen keskellä oli suuri kuoppa johon mahtui hyvin istumaan. Menin sinne usein koulun jälkeen ja kerroin puulle kaikki huoleni, kunnes koko metsikkö kaadettiin rakennustyömään tieltä! Itkin kamalasti, tuntui kuin yksi parhaista ystävistäni olisi tuhottu :( En vaan ymmärrä miten jotkut ihmiset ei kunnioita metsiä yhtään, hullua.

  VastaaPoista
 8. MothMouth: Ehdottomasti samaa mieltä unelmakodin pihasta :) Ja mulla on melkein samanlainen kokemus lapsuudesta! Aivan siinä meidän talon takana olevassa metsässä oli SUURI puu, jossa oli mitä mahtavinta kiipeillä. Muistan kuinka kerran serkkujen ollessa kylässä iskä ja serkkujen isä kiipesivät puuhun kans ja HYPPÄSIVÄT sieltä korkeelta läheiseen, varsin huteraan koivuun :D Onneksi ei käynyt kuinkaan. Mutta, sitten kun erään kerran olin ollut viikon serkuilla kylässä toisella puolella Suomea ja tulin takaisin, niin odotti karu näky. Koko pieni metsä talon takaa oli kaadettu! Ja tietenkin lempipuu myös. Voi sitä itkun ja surun määrää..

  VastaaPoista