lauantai 21. elokuuta 2010

Uncertainty


Minun on jo pitemmän aikaa pitänyt katsoa Scott McGeheen ja Davif Siegelin ohjaama Uncertainty, jonka pääosissa ovat Lynn Collins ja Joseph Gordon-Levitt. Jos elokuvassa on Joseph Gordon-Levitt niin se ei voi olla huono. Eikä Uncertainty sitä ollutkaan. Mutta se ei onnistunut sykähdyttämään mitenkään erityisellä tavalla. Hyvä elokuva niiden muun tuhannen hyvän elokuvan joukossa. Elokuvassa nuori pariskunta Kate (Collins) ja Bobby (Gordon-Levitt) ovat suuren päätöksen edessä. Heti elokuvan alussa tarina jakautuu kahdeksi, kun Bobby heittää päätöksestä kolikkoa heidän seistessään Brooklynin sillalla. Elokuvassa seurataan, mitä olisi tapahtunut kummankin valinnan seurauksena. Toisella puolella siltaa elämä jatkuu kovin rauhallisesti arkiseen tapaan iloineen ja suruineen; toisella puolella se muuttuu vaaralliseksi pakomatkaksi ja taisteluksi elämästä ja kuolemasta. Yksi pieni päätös saattaa muuttaa hyvinkin paljon, mutta jotain säilyy muuttumattomana siitäkin huolimatta samana. 

 (kuvat)


P.S. Oli hassua nähdä Noitapiiristä tuttu Assumpta Serna Katen roolihahmon äitinä.
6 kommenttia:

 1. Ainiin tää oli tää. On munkin katselulistalla, mut koska siinä on niin monta muutakin niin voi olla että tää jää sitten sinne loppupuolelle.. :D

  VastaaPoista
 2. Mun on pitänyt kanssa katsoa tämä... Syksyllä tulee onneksi katsottua taas enemmän elokuvia kuin kesällä.

  VastaaPoista
 3. Oho, mites tämä Josephin leffa on päässyt vilahtamaan tietoisuuteni ohi...No, asia pitänee korjata mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
 4. bubble: Jep :D

  Katariina: Kannattaa kyllä kattoa.

  Jenni: Joo nyt voit korjata asian :D

  VastaaPoista
 5. Minäkin katsoin tämän leffan vähän aikaa sitten. Pidin kovasti aikanaan esim Sliding Doors -elokuvasta, mutta jostain syystä en sitten kovin innostunut tästä. Ihan hienon näköinen, mutta lopulta vähän mitäänsanomaton ikävä kyllä.

  VastaaPoista
 6. Paivi: Olen samaa mieltä siinä, että ei ollut kovin kummoinen kuitenkaan. Ihan hyvä, mutta ei juuri muuta. Gordon-Levittista tosin tulee aina plussaa :D

  VastaaPoista