tiistai 10. elokuuta 2010

Joseph Gordon-Levitt

 

Pidin Joseph Gordon-Levittista jo silloin, kun hän esitti 1990-luvulla Tommya sarjassa 3rd Rock From The Sun. Gordon-Levitt on kulkenut pitkän matkan tuosta söpön avaruuspojan roolistaan mielestäni yhdeksi tämän hetken lupaavimmista näyttelijöistä, jota tullaan varmasti näkemään vielä monessa loistavassa roolissa. Mies kuuluu ehdottomasti suosikkinäyttelijöihini, ja herran elokuvista Manic, 500 Days Of Summer ja Inception lukeutuvat ehdottomasti lempielokuviini.

7 kommenttia:

 1. Awww Josie<3 (ei käsitystä mistä toi nimitys yhtäkkiä tuli mieleen, Joseph ja vielä Gordon-Levitt perään on vaan liian pitkä!)

  VastaaPoista
 2. Mä nään vaan aina tossa sen kolmas kivi auringosta-hemmon. :) noi kuvatki näyttää osittain jotenkin siltä että sille pikkujannulle ois liimattu parta... hahah.. :)

  VastaaPoista
 3. bubble: Awww joo <3

  Hepa-Neiti: Reps :D

  VastaaPoista
 4. Aaah, noi kuvat! Katoin hetki sitten taas 500 days of summerin. Ihana.

  VastaaPoista
 5. Joseph on IHANA <333 Itse rakastuin kun näin 10 Things I Hate About You -leffan. Josephissa on muuten mieletön yhdennäköisyys Heath Ledgerin kanssa...Melkein pelottavaa.

  PS. Teet muuten tosi usein samoista tyypeistä postauksia joita itsekin rakastan ja joista välillä meinaan itsekin tehdä postauksia... :D

  PPS. Miten musta tuntuu ettei mun suomen kieli taas oikein pelitä...

  VastaaPoista
 6. Joseph on aivan ihana; tumma, lahjakas ja vielä hyvä maku mitä tulee pukeutumiseen. 500 days of summer on suosikkileffojani ja siitä kiinnostus mieheen lähtikin. Kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Katariina: Niimpä! RAKASTAN sitä leffaa.

  Jenni: On ^__^ Se yhdennäköisyys Heathin kanssa on kyllä hieman pelottavaa jo :D

  Riehu: Totta puhut :)

  VastaaPoista