keskiviikko 18. elokuuta 2010

Anni Leppälä


Valokuvataiteilija Anni Leppälä valittiin Vuoden Nuoreksi Taiteilijaksi 2010 - eikä mikään ihme. Leppälän valokuvat vangitsevat katseen. Niistä huokuu pysähtynyt aika, kosketeltavissa oleva yksinäisyys, synkkyys. Rakastan.

9 kommenttia:

 1. Oi miten tunnelmallisia. En tiedä ketään valokuvamaailmasta, mutta tämä oli kyllä kiva tuttavuus!

  VastaaPoista
 2. Ihanan sykähdyttäviä ja pysäyttäviä kuvia. Ihania <3

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia, mutta samalla jotenkin..hyvin ahdistavia..en siis varmaan esim. omaan kotiin kykenisi koskaan ottamaan tuollaisia teoksia, mutta galleriassa tms. ympäristössä kuvat toimivat varmasti todella hyvin!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin suunnalla tykätään kyseisen valokuvaajan töistä - erityisesti pidän noista naamiokuvista, niissä on jotain pysäyttävää.

  Piti myös sanoa, että edellisen postauksen viikonloppu kuulosti aika ratkiriemukkaalta, ainakin entisen swapparin mielestä. :)

  VastaaPoista
 5. Vau! Tosi mykistävän kauniita ja kiehtovia kuvia. Oikein sydämentä kouraisee paikotellen (ja ahdistusmöntti sisälläni muistuttaa olemassaolostaan, mutta niinhän hyvän taiteen kuuluukin aiheuttaa tuntemuksia, ja mikäpä niistä tunteista runollisempi ja pakahduttavampi kuin ahdistus)

  VastaaPoista
 6. Joa: Niin on.

  Marianne: Ihania ovat <3

  Hepa-Neiti: Todellakin!

  Salka: Niissä on tosiaan ahdistavuutta, mutta kelpuuttaisin seinälleni milloin vain!

  Suvi: Minäkin tykkään eniten naamiokuvista, etenkin tosta lääkärinvastaanotto-kuvasta. Hihii, nyt uudestaan vaan svappailemaan :D

  Yellow Lizard: Totta puhut.

  VastaaPoista
 7. Kävin katsomassa (ja vähän kuvaamassakin) kyseistä näyttelyä. Annin kuvissa on sitä mistä valokuvataiteessa pidän ja huomaan itsekin tekeväni - epäsuoraa kerrontaa! Tosin tietyllä tapaa on vähän toistavaa ja nainen seisomassa seinää vasten ei ole omaperäisintä. Hienoa se silti on. Tuo naamiotyttöpotretti on mun vahva suosikki!

  VastaaPoista
 8. J: Oiiij, olisinpa päässyt näkemään. On joo vähän toistavaa, mutta pidän siitä.

  VastaaPoista