sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Stop Me In The Hallway
Minun on pitänyt tehdä sisustuspostaus jo ikuisuuden. Olen aina vain lykännyt sen tekemistä, kun eteen tulee viikoittain kaikkea uutta ihanaa ja inspiroivaa. Tämä tulisi vain jatkumaan ja jatkumaan, joten päätin tehdä sisustuspostauksen niistä kuvista, joita koneelleni on kertynyt ja joita lattialla lojuvista muutamista sisustuslehdistä löytyy. Kyseessä ei siis ole mitenkään kaikenkattava näkemys. Sisustusmakukin kun muuttuu alati. Aloiteteen eteisestä, koska se on ensimmäinen asia, jonka näet, kun astut asuntoon sisään. Eteinenkin kaipaa minusta huolellista sisustusta. Sen, kuten muunkin asunnon, on oltava asujansa näköinen. Rakastan tuota ylläolevaa kuvaa, jonka olen napannut jostain vanhasta Trendi-lehdestä. Puulattia, paljon valkoista ja kuvia, kuvia kuvia! Ihana sininen, plektraa muistuttava tuoli kelpaisi minunkin kotiini. Myös seuraavan kuvan selkeä mustavalkoisuus kolahtaa aivan täysillä!

 
Ihastuin näihin värikkäisiin portaisiin!
 
Myös värikäs matto portaissa miellyttää, mutta ei aivan noilla väreillä. Lisäksi 
Diagnoosi:Sisustusmania -blogin Marian numeroidut portaat ihastuttavat! 


(kuvat: Trendi, Deko, Design Sponge, Style Files)

11 kommenttia:

 1. Sateenkaari portaat, joiden päässä on aarre, eli makuuhuone tms ^^

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä! ensimmäiset kolme kuvaa kolahtavat, etenkin tuo keskimmäinen. Vanhat, ajan patinoimat huonekalut täydellisessä kontrastissa eleettömien ja simppeleiden sisustusratkaisuiden (pyöreä lamppu) kanssa ympäröitynä vaalealla tilalla ja avaruudella. Toimii!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, ettei liene mun vanhoista Trendeistä toi eka kuva :D Näyttää tutulta.

  Näistä kyllä ehdottomasti paras on toinen kuva ylhäältä - tumma kiiltävä lattia, iso valaisin, kontrasteja, eivätkä pinkit tennarit ollenkaan pahenna asiaa.. Voi eäh! Hillitön halu muuttaa taivaallisen asuntoon juuri nyt!!

  VastaaPoista
 4. Oola: Jooo ^__^

  Enne: Juuri niin :)

  bubble: Joo taitaa olla :D Mä haluan kans sen unelma-asunnon HETI.

  VastaaPoista
 5. Ekan kuvan olen myös napannut talteen jostain ikivanhasta Trendistä ja sitä aina silloin tällöin ihastellut! Joten kyllä, ihania asuntoja ja inspiroivia kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Khyllä, osui ja upposi ;O)

  VastaaPoista
 7. Riehu: Minäkin ihastelen sitä usein :D

  Mikaela: :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin aika ihailen niitä vaalean tyylikkäitä koteja, mutta en ikinä osaisi itse sisustaa niin. Enkä tiedä osaisinko asua sellaisessa. Minulla on aina pitänyt olla kaikenmaailman krääsää ympärilläni :) Eka kuva on ihana ja nuo sateenkaariportaat ovat ihan mahtavat!!

  VastaaPoista
 9. Paivi: Sama homma. En tuntisi oloani kotoisaksi, jos ympärilläni ei olisi esineitä, kuvia ja värejä.

  VastaaPoista
 10. ravenwaves: Ihania nää sun sisustusjutut. Sun ansiosta löysin myös tuon ihanan sisustusblogin <3 hirmu himo sisustaa - taidan huomenna piristää vähän eteiskoloa joillakin kuvilla. muiden huoneiden seinät ovat jo täynnä kaikkea :D yritä siinä sitten samalla rakastaa minimaalisuutta ja kaikenlaisia esineitä ympärillä :D ois muuten tosi kiva nähdä kuvia asunnostasi..vai itse asiassa olitko jo sellaisen postauksen tehnytkin? :)

  VastaaPoista
 11. J: Mukava kuulla :) Itse asiassa semmonen on kohta tulossa, kunhan nämä haaveet kahlataan ensin läpi. Sitten katsotaan, mitä kivaa täältä asunnosta jo löytyy (eli ei paljon :D).

  VastaaPoista