maanantai 22. helmikuuta 2010

Someone's Knocking On My Kitchen Door


Jatketaan sisustuslinjalla melkein koko tuleva viikko. Tänään luvassa on keittiöhaaveita. Unelmakeittiössäni olisi ehdottomasti puiset, mieluiten tummat tasot. Lattia olisi puuta tai mustavalkoinen ruutulattia, punainenkaan ei olisi paha. Nurkassa olisi vanha mustavalkoinen, kaunis puuhella. Pöydäksi kelpuutettaisiin vain puuta, mieluiten tummaa, mutta esimerkiksi kulunut turkoosi kelpaisi myös. Tuolit olisivat tietenkin myös puiset, mahdollisesti sekalaista seurakuntaa. Tiiliseinä antaisi  keittiölle kauniin rosoista tunnelmaa, jota tasapainottaisivat valkoiset seinäkaapit, joissa ei olisi ovia. Jykevä vitriinikaappi säilyttäisi myös astioita ja peltipurkkien kokoelmaa. Kauniiden astioiden ja esineiden kuuluu olla näkyvillä, keittiön täytyy näyttää siltä että sitä käytetään. Pannut saisivat roikkua esillä koukuista. Piristykseksi keittiö kaipaisi väriä: mieluiten turkoosia tai punaista. Se kaipaisi myös vanhoja peltisiä kylttejä seinilleen ja mustan liitutaulun tai maalatun seinän, johon voisi kirjoittaa viikon ruokalistan ja muuta tarpeellista. Tämän kaiken vastakohta, metallinen ja kliininen keittiö ei ole minua lainkaan. Seuraavan kuvan keittiö on kokonaisuudessaan makuuni liian siisti ja väritön, mutta tuo lattia, puinen pöytä ja valkoiset kaapit sinänsä miellyttävät silmää.

(kuvat: googlen kuvahaku, Country Living, Style Files, Desing Sponge, Sköna Hem, Gap Interiors)


Millainen on sinun unelmakeittiösi?

8 kommenttia:

 1. Tsiis toi punaruutunen, punasella jääkaapilla varustettu <3_____<3 Uaaaaah. Mun unelmakeittiö olis kyllä ehdottomasti American Diner -henkinen: mustavalkoruutulattia, iso Smegin jääkaappi (punainen tai musta) ja punaiset diner's-kalusteet. Vanhoja mainosjulisteita seinillä, tasot olis varmaankin Duratia..

  Vaikka eipä sillä, noi kuvat vanhasta kuluneesta valkoisesta ja turkoosista ei näytä yhtään pahalta!

  VastaaPoista
 2. Samanlainen kuvaukseltaan just kun sun xD vaikka turkoosi on mulle uusi väri sisustuksessa (edellisessä kämpässä oli ihana turkoosi seinä) minusta se on just omiaan keittiöön! Ja tollainen ruutulattia on tulossa mun keittiöön ensi kuussa luultavasti kun sais aikaan. Wanha muovishaisse kun jo niin elämää nähnyt..

  VastaaPoista
 3. bubble: Kuulostaa ihanalta. Tiäkkö pitäis olla ehkä kaksi keittiötä, niin kummankin vois sisustaa eri lailla :D

  Oola: Hih :) Oi, odotan kuvia uudesta lattiasta!

  VastaaPoista
 4. meillä on hyvin samanlainen maku kuten on jo todettu ;O) Punaista rosoista tiiliseinää, valkoiset lautalattiat ja rouhea vanha tumma puinen saareke olisivat omat haaveeni. Siihen sitten maun mukaan ympätään tavaraa, noi kaikki näytti ihanilta joten ehkä pitäis muuttaa sisustusta aina välillä ;O)

  VastaaPoista
 5. Mikaela: Sun haaveet kuulostaa aivan ihanilta ^__^

  VastaaPoista
 6. Aika samoilla linjoilla mennään! Ruutulattioista en ole koskaan kauheasti innostunut, eli puuta pitäisi olla. Tällä hetkellä haaveena valkoiset kaapit ja kirkkaan turkoosit seinät, avohyllyt ja hurjasti suloisia astioita... Suurin osa kuvistasi olisi voinut olla suoraan omasta leikekirjasta!

  VastaaPoista
 7. "Leave the wood outside", nyt hyräilen ;) Mutta ei puuta missään nimessä ulos! Ihania keittiökuvia. Ylimmäiset kuvat ovat suosikkejani. Itse haluaisin puisen lattian ja työtasot, valkoiset kaapistot, avo/vitriinihyllyjä ja muuten aika reippaasti väriä.

  VastaaPoista
 8. Annie Mee: Kuulostaa ihanalta ^_^

  lumiomena: Tori <3 Ihanalta kuulostaa sinunkin haaveesi!

  Onpas teillä kaikilla harvinaisen hyvä sisustusmaku :D

  VastaaPoista