torstai 4. helmikuuta 2010

Promise Less Or Do More


En tehnyt tänäkään vuonna uudenvuodenlupauksia, mutta asetin itselleni monia tavoitteita. Sitä ikuista "kuntoilen enemmän ja syön terveellisemmin" - tavoitetta realistisempia taitavat olla seuraavat kaksi tavoitetta/projektia. Eiliseen postaukseen palatakseni, tänä vuonna on tavoite lukea enemmän kirjoja kuin viime vuonna. Projekti on lähtenyt käyntiin vielä varsin nihkeästi, sillä se vuoden ensimmäinen kirjakin on edelleen kesken. Opiskeluun liittyviä kirjoja ei muuten tuohon listaan lasketa. Toinen tämän vuoden tavoitteista on katsoa muutamien lempinäyttelijöitteni kaikki elokuvat. Onneksi olen suurimman osan lempinäyttelijöitteni elokuvista jo nähnyt, mutta kyllä minulla silti riittää paljon katsottavaa. Tämä projekti puolestaan on lähtenyt hyvin käyntiin, sillä tähän mennessä on tullut katsottua jo parikymmentä elokuvaa (osa kuitenkin sellaisia elokuvia, jotka eivät projektiin kuulu). Naispuolisista lempinäyttelijöistä tähän projektiin valikoituivat:

                                  Angelina Jolie                                                    Cate Blanchett

                                    Winona Ryder                                                Zooey Deschanel

Projekti on jo nyt hyvällä mallilla sekä Angelinan että Zooeyn suhteen. Angelinan elokuvia on näkemättä enää 6 ja Zooeyn 8. Mainittakoon, että elokuvien ohella projektiin kuuluu myös imdb:n listauksessa mainitut tv-sarjat. Miesten puolella riittääkin sitten hieman enemmän katsottavaa. Miespuolisia lempinäyttelijöitä tässä projektissa edustavat nämä neljä ihanuutta:

                                    Edward Norton                                            Jake Gyllenhaal

                                   Johnny Depp                                                 Viggo Mortensen

(kuvat: googlen kuvahaku)

9 kommenttia:

 1. Jos et ole vielä nähnyt Nortonin (ja Evan Rachel Woodin) Down in the Valley -leffaa, niin vuokraa se seuraavaksi! IHANA. Mulla on Edwardn ja Johnnyn leffojen kanssa samanlainen (ikuisuus)projekti menossa, mutta en ole toteuttanut sitä kovinkaan systemaattisesti.

  VastaaPoista
 2. .Nekku. : En muuten ole vielä nähnyt! Joten se seuraavaksi katseluvuoroon.

  VastaaPoista
 3. Minäkin aina teen samanlaisia yrityksiä katsoa kaikki jonkun tietyn näyttelijän tai ohjaajan elokuvat, mutta enemmänkin sellaiseksi ikuisuusprojektiksi se on muuttunut ;-) Varmaan suosikeistani ainoastaan Kevin Smith on sellainen ohjaaja, jolta olen nähnyt kaikki tekeleet... Milloinkaan kun ei ole aikaa tai sitten ei satu käsille juuri se minkä haluaisi katsoa. Pitää varmaan ottaa itseäänkin enemmän niskasta kiinni :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä projekti!! Itse katson projekteina tv-sarjoja mutta tämä teema-leffakaan ei kuulosta hullummalta ;O)

  VastaaPoista
 5. Mitkä ovat sun suosikki-Zooey-leffoja, mitä olet nähnyt? :) Mä myös haluan nähdä kaikki! Toistaiseksi Winter passing, (500) days of Summer, Yes man ja The Happening ovat nähtyjä ja kaikista tykkäilen..The Happeningista vähiten. Winter passing on hyvin symppis leffa, Zooeyn roolihahmo on vähän samankaltainen hyvässä ja pahassa kuin 500-leffassa. Mutta eipä varmaan tule olemaan numero-leffan voittanutta...

  VastaaPoista
 6. Paivi: Joo nyt teet suunnitelman, josta pidät kiinni :D

  Mikaela: Eikö olekin! :D

  J: No oikeassa olet siinä, ettei ole numeroleffan voittanutta. Muita suosikkeja on Winter Passing, Almost Famous, Gigantic, The Hitchhiker's Guide To The Galaxy ja Manic. Erityisesti Manicia suosittelen lämpimästi (siinä on pääosassa ihana Joseph Gordon-Levitt)!

  VastaaPoista
 7. Hyvä näyttelijämaku. ;) Tajusin tässä, että en ole nähnyt varmaan kuin yhden Zooey-leffan. En ehtinyt katsoa 500 days of summeria, kun se jo lähti pois Kuopion leffateattereista. Sniff.

  VastaaPoista
 8. Mullakin on tavoite katsoa kaikki Edward Nortonin elokuvat :D En voi käsittää miten en ole nähnyt kaikkia lempinäyttelijäni leffoja!

  VastaaPoista
 9. Joa: Hih, kiitos. Sun täytyy aivan ehdottomasti nähdä se, se on IHANA <3

  Katariina: Juuri tuon tajusin minäkin, että miksi en ole kaikkea nähnyt ja tadaa, projekti oli syntynyt :D

  VastaaPoista