tiistai 23. helmikuuta 2010

Keep It Secret, Keep It Safe!

Rakastan vitriinejä, lipastoja, laatikoita ja rasioita. Etenkin puisia, mieluiten kuluneita. Valkoisia, tummia ja värikkäitä. Minulla on ehkä liikaakin tavaroita, joita niissä säilyttäisin. Taideharrastus muuten saa tavarat lisääntymään ennätysvauhtia. Maaleille, papereille ja muille tarvikkeille tarvitaan kohta oma huone. Vanhoissa kauniissa matkalaukuissakin on kiva säilyttää tavaroita. Ja säilytyksestä puhuessa ei sovi tietenkään unohtaa ihania pelti- ja lasipurkkeja! Törmäsin myös juuri aivan ihanaan purnukkaan täällä. Yksinkertainen ja söpö! :


Lipaston laatikoiden numeroiminen on hauska idea!
Liikaa (tai sopivasti) kenkiä omistavalle tämä Rakku Designsin kenkäpyörä 
olisi vain vähän tilaa vievä ratkaisu! Näitä löytyy muuten monissa eri väreissä.

10 kommenttia:

 1. Naps - tallentaa tuon kuvan, naps - tallentaa tuon kuvan.. Näistä kyllä numeroitu laatikosto viehätti eniten. Vielä kun löytäskin jostain noin kuluneen<3

  VastaaPoista
 2. Itselle myös tuttua tuo tavaroiden haaliminen ja nykyisessä asunnossa mulla on ihan oma huone, jonka sotkea ja levittää taiteilijatavaransa, kankaansa, lankansa ym. :)

  Ihania ja inspiroivia sisustuskuvia :)

  VastaaPoista
 3. bubble: Haha :D Joo mua kans viehättää se eniten, ihana!

  Marianne: Mä tarvisin todellakin sellaisen huoneen! :D

  VastaaPoista
 4. Ihkuja sisustuskuvia olet kyllä löytänyt. Lipasto olisi hakusassa täälläkin, ja samallainen purkkihamstraaja asuu täälläkin pienessä 18 neliön tilaihmeessä;)

  Kannattaa muuten tsekata uusin Trendi, siinä oli aivan ihana asunto esittelyssä!

  VastaaPoista
 5. Mä ihastelin just kans uuden Trendin asuntojuttua, tykkäät varmaan kans siitä sisustuksesta. Äsken kuolailin sitä ja nyt tulin tänne katsomaan ja ilokseni huomasin että teet nyt useammankin sisustuspostauksen, sulla nimittäin tosi samankaltainen maku kun mulla. :) Napsinpa inspiraatiokansioon täältä useamman kuvan, nyt on joku ihme sisustuskuume päällä. Edellisen jutun keittiöt olivat täydellisyyttä. :)

  VastaaPoista
 6. Oi, kenkäpyörä mulle! Ihan mahtava idea :D!

  VastaaPoista
 7. Komppaan Salkaa, tosin sillä erotuksella, että tahon saappaille sopivan mallin, jota ei varmaan vielä oo olemassakaan!:D

  VastaaPoista
 8. Sä tarvitset erillisen puuha-talon kuten Aikamatkustajan vaimossa, siinä on takapihalla erillinen rakennus taideprojekteille ;O) Tuo numeroitu lipasto pisti munkin silmääni, saisikohan Ikean lipastosta tuunattua tuollaisen, hhhmmmm...

  VastaaPoista
 9. Harkitsen myös vakavasti kenkäpyörän tilaamista, ei ole mikään kovin pahan hintainen.
  Täältä löytyi muitakin hyviä säilytysideoita:
  http://tszuji.co.uk

  VastaaPoista
 10. satu: hamstraus on kiva harrastus :D Täytyypä tsekata tuo uusin Trendi!

  Riehu: Ihana kuulla :)Sitä sisustuskuumetta on liikkeellä laajalti.

  Salka: Eikö olekin!

  Bemary: On muuten vähän ihmeellistä, jos sellaista ei ole..

  Mikaela: Haa, niin tarviinki! Jospa rakennan (joku muu nakitetaan siis siihen rakentamiseen) kesällä vanhempien luo takapihalle oman pienen rakennuksen :D Mietin jo muuten samanlaista lipaston tuunausta..

  Enne: Ei se muuten olekaan mikään älyttömän kallis. Täytyypä laittaa kirjanmerkkeihin toi sivu!

  VastaaPoista