torstai 18. helmikuuta 2010

I'm Not Tyler Durden!


Olen katsonut tämän ja edellisen viikon aikana paljon Edward Nortonin elokuvia. Päädyin tietenkin sitten etsimään myös kuvia tästä ihanasta herrasta. Varautukaa siis suureen kuvamäärään..

 (kuvat)

12 kommenttia:

 1. Tällaset postaukset on hengenvaarallisia! Edward on jumala.

  VastaaPoista
 2. poskisuudelma & J : Todellakin.

  Katariina: Ne on! Katoin just Incredible Hulkin, jossa Edward oli niiiiin hot.. Mutta ei sinä vihreänä hulkkina tosin :D

  Bemary: Ei saiskaan, mutta kun on pakko :D Pitäs olla laitonta olla noin ihana.

  VastaaPoista
 3. Heh! Edward Nordon oli mun unessa tossa taannoin. En todellakaan tiedä mistä se tuli, kun en ole katsonut hänen leffoja viime aikoina.Siinä unessa olin Nortonin omistamassa kahvilassa, ja yhtäkkiä herra istui mun pöytään ja hymyili mulle. So strange! No anyway oli pakko jakaa;)

  ps. ja komeehan se Norton on, niin elokuvissa kuin unessa;)

  VastaaPoista
 4. Edward on mun ikisuosikki ei ole Fight Clubia parempaa!

  VastaaPoista
 5. Norton oli ihanimmillaan vähän pumpattuna American History X:ssä - siis fyysiseltä olemukseltaan ;-) mutta en kyllä pysty sanomaan oliko roolina se vai Fight Club parempi... molemmat on niin loistavia!

  VastaaPoista
 6. Pitäisköhän sun tehdä tagi picspam ;O) Norton on ihana, luen muuten juuri Palachunikin kirjaa Fight Club, ihan loistava!

  VastaaPoista
 7. satu: Näkisinpä minäkin Edwardista unta :D

  Nooruska: Joo, Fight Club JA American History X <3

  Paivi: Minäkään en pysty päättämään noiden kahden roolin välillä. Ihana se on aina, mutta American History X:ssä se lihaksikkuus on kieltämättä erityisen nam.

  Mikaela: Se vois olla :D Se kirja on loistava!

  VastaaPoista