perjantai 19. helmikuuta 2010

GiaHuippumalli Gia Marie Carangin elämään perustuva elokuva Gia on mielestäni yksi Angelina Jolien parhaimpia elokuvia. Elokuvan ohjauksesta vastaa Michael Cristofer. Elokuvassa Jolie siis näyttelee Giaa, joka muuttaa Philadelphiasta New Yorkiin mallinuran toivossa. Giasta tuleekin äkkiä huippumalli, jolla riittää töitä. Loistelias mallimaailma tuo mukanaan myös paljon ongelmia, kuten huumeriippuvuuden. Menestyksensä keskellä Gia kamppailee huumeriippuvuuden ja ihmissuhteidensa kanssa. Gia kuoli vuonna 1986 AIDSiin. 

 (kuvat

"Life and death, energy and peace. If I stop today it was still worth it. Even the terrible mistakes that I made and would have unmade if I could. The pains that have burned me and scarred my soul, it was worth it, for having been allowed to walk where I've walked, which was to hell on earth, heaven on earth, back again, into, under, far in between, through it, in it, and above"


6 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä todeta, että meillä on melko identtinen leffamaku. Esittelemäsi elokuvat löytyvät lähes poikkeuksetta leffahyllystäni;) Ja olen samaa mieltä Gia on Angelina Jolien yksi parhaimmista elokuvista, unohtamatta kuitenkaan Vuosi nuoruudestani -leffaa.

  VastaaPoista
 2. Satu: Hih :) Ja juuri niin, että Vuosi Nuoruudestani on Angelinan paras leffa, Gia tulee kakkosena.

  VastaaPoista
 3. Gia on ainoa elokuva, jossa Angelina Jolie on mielestäni hyvä. Muuten kun en ole koskaan oikein lämmennyt kyseiselle naiselle.

  VastaaPoista
 4. Anzi: Makunsa kullakin :D Makuasioista kun ei voi kiistellä. Tai voihan niistä, mutta ei siinä ole mitään järkeä :D

  VastaaPoista
 5. Gia on minunkin mielestäni yksi Jolien parhaimmista rooleista. Erittäin rohkea, kaunis ja raadollinen yhtä aikaa. Mutta minä kyllä tykkään Joliesta melkein roolissa kuin roolissa ja muutenkin hän on ihana nainen :)

  VastaaPoista
 6. Paivi: Niin on! Minä pidän myös ^__^

  VastaaPoista