maanantai 21. joulukuuta 2009

Brittany Murphy

Brittany Murphy 10.11.1977 - 20.12.2009
Luin eilen surullisen uutisen: näyttelijä Brittany Murphy on kuollut sydämenpysähdykseen vain 32-vuotiaana. Minun piti lukea uutinen kahteen kertaan, ensimmäisellä kerralla mietin, että luinkohan nyt oikein. Olen aina pitänyt Murphysta näyttelijänä ja ihanan omituisena persoonana. Murphy teki loistavan roolin Girl, Interrupted-leffan Daisy Randonena. Muita Murphyn leffoja ovat muun muassa Spun, Sin City, 8 Mile ja Clueless, joista kaikista pidän. Loistavan näyttelijän lisäksi maailma menetti Murphyssa myös loistavan laulajan. Brittanyn vierailu Paul Oakenfoldin biisissä Faster Kill Pussycat on aivan mahtava. Tämä biisi on aivan ehdoton bilebiisi, yksi kaikkien aikojen parhaimpia sanon minä.
7 kommenttia:

 1. Tämä osui myös minuun, Murphy on ollut yksi suosikeistani hömppärooleissa ja ulkonäöltään daami on lähellä täydellisyyttä! Tämä on niin sääli ettei oikein ensin meinannut uskoa...Huoh..

  VastaaPoista
 2. Luin tästä kans aamulla ja ihmettelin.. Miten kaikki nuoret näyttelijät vaan kuolee? :'( Ei tietenkään kaikki mut niin. Jonathan Brandis, Brad Renfro, Heath Ledger.. Kaikkien heidän kuolemat ovat aiheuttaneet minussa pienen sokkitilan. Brittanyssa rakastin eniten hänen ääntään ja suuria bambisilmiä. Näyttelijän taitoja toki myös. RIP.

  (pallopaitakuva<3)

  VastaaPoista
 3. Minä en muistanutkaan että Murphy oli myös Girl interrupted -leffassa. Siitä onkin pitkään kun olen nähnyt tuon viimeksi, pitäisi katsoa uusiksi, koska on loistava elokuva.

  Minä muistan hänet parhaiten Sin Citystä... Ikävä, että näitä nuoria lahjakkuuksia kuolee näin yllättäen. RIP.

  VastaaPoista
 4. Mikaela, Brittany oli kyllä todella kaunis.

  bubble, niimpä! Minustakin Brittanylla oli ihana ääni ja etenkin nauru. Ja ne silmät.. <3

  Paivi, näitä nuorten näyttelijöiden kuolemia on nyt kyllä lyhyen ajan sisällä tullut aivan liikaa :(

  VastaaPoista
 5. Eikä, kirjoitin pitkän kommentin mutta jostain syystä "pyyntöä ei pystytty käsittelemään". Olisin kumminkin sanonut että ihan sama reaktio itsellä oli tuon lukiessani, piti pari kertaa hieraista silmiä. Ja että rakastin Brittanya sekä Girl, Interruptedissa (ihana leffa muutenkin) ja Cluelesissa, muut roolit ovat jääneet vähän hämärään. Fanitin häntä ihan tosissani tuon jälkimmäisen jälkeen ala-asteikäisenä :)

  Upeita kuvia olet löytänyt, nuo silmät!

  VastaaPoista
 6. Vähänkö harmillista. Jännä kun itse tajusin vasta nyt kun tyyppi kuoli että kuin paljon tykkäsinkään siitä :C Ei tämmösiä jotenki ikinä ymmärrä ensimmäisellä kertaa kun uutisen kuulee.

  VastaaPoista
 7. sarakissa, blogger on kyllä ärsyttävä hyvinkin usein.. Brittanylla oli kyllä yhdet maailman kauneimmista silmistä.

  sarkku, niimpä.

  VastaaPoista