torstai 12. heinäkuuta 2012

Kaunis Kauris
Juuri kun sanoin, että jään blogista hetkeksi lomalle, palaankin pieneksi hetkeksi! Ihan vain kertomaan teille Teresa Moorhousen suunnittelemasta Kaunis Kauris -printistä, joka koristaa uusia Marimekko tuotteita: mukia, tarjotinta, vuodevaatteita ja kangasta. Ihastuin oitis tuohon bambiin, mutta en ole yhtä hullaantunut taustaan. Marimekon myymälästä lähti kuitenkin tänään mukaan tyynynliina kauniin kauriin kuvalla. Ehkä hairahdun myöhemmin ostamaan jotain lisää.(pics from here)

Just when I said I'd be taking a break from blogging I'm suddenly back for a little while! Just to tell
you about this new Kaunis Kauris -print designed by Teresa Moorhouse for Marimekko. The deer is really lovely but I'm not loving the background. I bought a pillow case with that beautiful deer in it today and maybe I'll go back for some more.


6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana! Mäkin haluan tuollaisen söpön mukin. :)

  VastaaPoista
 2. Eijeijeijei! --> pakko saada. :D Just kun kaipasinkin uusia lakanoita.. Harmi, että noi mukit on noista kaikista kauneimpia. Enkä todellakaan tarvi lisää mukeja.

  Ihanaa lomaa murts <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en tarvi yhtään enempää mukeja (paitsi Muumeja), joten just siitä syystä en ostanut tuota mukia. Kiitos <3

   Poista
 3. Hurmaava kauris! Täytyy kai nyt vain tyytyä ihastelemaan, sillä alkaa olla kuppikiintiö täynnä täälläkin. :D Sen sijaan, jos lakanoita ois tolleen valkopohjaisena niin kuin kuppeja, niin ne tahtoisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että valkopohjaisetkin lakanat vielä joskus tulis :)

   Poista