keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Little StudioTekisi mieli tilata kahden ruotsalaisnaisen Marit Lissdanielin ja Angelica Utterbergin Little Studio -nettikaupasta vaikka mitä! Sieltä löytyy tyynyliinoja, leikkuulautoja, tarjottimia ja printtejä. Miten ihmeessä muka pystyn päättämään näistä ihanuuksista, kysyn vaan!? Mikä näistä miellyttää teitä eniten?

(pictures from www.littlestudio.se)

Oh I could order a lot of things from Little Studio's online shop! These lovely pillowcases, trays, cuttinboards and prints are the design work of two Swedish ladies Marit Lissdaniel and Angelica Utterberg. How on earth can I decide which one to get!? Which one of these is your favorite?

7 kommenttia:

 1. Ottaisin tuon värikkään tyynyliinan :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kyllä tykkään siitä ainakin enemmän kuin tuosta mustavalkoisesta :D

   Poista
 2. En osaa päättää...kaikki! :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti toi taulu!!! jos pitää päättää;) Ja se tarjotin.. vaikka onkin "turhake", mutta söpö!

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana, mulla vaan alkaa olla tauluja liikaa.. Saas nähdä mihin päädyn, luultavasti saan aikaiseksi päättää ja tilata joskus parin kuukauden päästä :D

   Poista
 4. Mahtaako koko ihmistä olla olemassakaan!? Ainakin sähköposti ja puhelintiedot ovat tuntemattomia. Ilmoittamansa puhelinro ei ole käytössä, sposti palaa takaisin merkinnällä "ei ole olemassa". Niiin, onko tuo hupijuttu eli huuhaata vai tietääkö joku missä hän o i k e a s t i on tavoitettavissa. Terveisin petetyksi tullut.

  VastaaPoista