tiistai 20. joulukuuta 2011

Read Your Book


Kaveri vinkkasi ihanasta sivustosta nimeltä Bookshelf Porn, joka on täynnä hurmaavia kuvia kirjoja notkuvista kirjahyllyistä, kirjakasoista, kirjakaupoista.. Minä rakastan kirjoja, se nyt ei ole mikään yllätys. Tänä vuonna olen kuitenkin monesti törmännyt tähän ongelmaan: 


"Hän ryömi takaisin särkiverkkoon ja yritti lukea mutta siitä ei tullut mitään. Hän ymmärsi vähemmän kuin koskaan ennen, hänen oli luettava sama lause moneen kertaan eikä hän kumminkaan tiennyt mitä oli lukenut. Viimein hän sulki kirjan, sammutti kynttilän ja lähti ulos"

- Tove Jansson: Muumilaakson Marraskuu -


En ole lukenut kynttilänvalossa tai lähtenyt ulos kuten Tuhto Muumilaakson Marraskuu -kirjassa, mutta monesti lukemisesta ei ole vain tullut mitään, en ole pystynyt keskittymään. Ehkä tämän vuoden luettujen kirjojen määrä vaikuttaa siksi niin vähäiseltä. Vielä on kuitenkin aikaa lukea, ja niin aion joululomalla tehdä. Laukkuun on pakattu kunnianhimoisesti seitsemän kirjaa, mutta nähtäväksi jää kuinka moni niistä tulee luettua. Listaa tämän vuoden luetuista kirjoista on luvassa sitten kun vuosi vaihtuu.

 
endtroducing. 
antique bookstore
(all photos found on Bookshelf Porn, in some you can get to the original source by clicking the photo)

Sóley - Read Your Book

My friend told me about this great site called Bookshelf Porn. It's filled with lovely photos of books. I love books, that's no surprise, bu this year I have encountered an unpleasant thing where I just can't concentrate on what I'm reading. I read the same sentence over and over again and I still don't know what I've read. Maybe that's the reason why this year's list of books I've read seems so short. I've packed seven books in my suitcase to read during my Christmas holiday but we'll see how many of them actually get read. A list of books that I've read this year will be posted once the year changes.

4 kommenttia:

 1. Oi kirjat, kirjat & kirjoja pursuavat asunnot ♥♥♥, ja kuinka samaistun sinuun. Tämä on ollut keskittymisen kannalta maailman huonoin kirjavuosi, saldot voi unohtaa täysin ja väkisin on turha yrittää nostattaa sitä saldoa katu-uskottavaksi. Tärkeintähän on kuitenkin, että nauttii siitä lukemastaan... ja jotkut kirjatkin vaan vaatii enemmän aikaa kuin toiset. Ja joskus ei haittaakaan vaikka jotain kirjaa lukisi ajassa, jona joku toinen lukisi saman ainakin kymmenen kertaa - lopetin vasta äsken erään sellaisen teoksen, ja nyt on vähintään yhtä haikeaa kuin pikaisesti nauttineella (olihan se läsnä mun elämässä niin kauan) :´(

  VastaaPoista
 2. VOI.EI. Tää on varmaan yksi niistä asioista, mitä on aina halunnut löytää! Miten kirjahyllyt voikaan näyttää niin upeilta?!

  VastaaPoista
 3. + ainiin, unohdin lisätä, että yksi lempparisitaateistani aiheeseen liittyen on "Booklovers never go to bed alone." En tiedä, oletko kuullut.

  VastaaPoista
 4. J, nii-in <3

  Anni, hih :D Eikää, meinasin ensin laittaa juuri tuon kyseisen sitaatin otsikoksi, mutta säästin sen toiseen postaukseen :D

  VastaaPoista