keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Peacock


Psykologinen trilleri Peacock kertoo John Skillpasta (Cillian Murphy), hiljaisesta ja omissa oloissaan viihtyvästä miehestä, joka on asunut koko ikänsä Nebraskan Peacockissa. Pankissa työskentelevällä, mieleltään järkkyneellä Johnilla on toinenkin persoona, Emma, josta kukaan ei tiedä ja jota kukaan ei ole koskaan nähnyt. Asiaan tulee kuitenkin muutos, kun  odottamaton tapahtuma tuo Emman kaupunkilaisten tietoisuuteen. Johnin jo entuudestaan järkkynyt mieli uhkaa suistua lopullisesti raiteiltaan.

 (source: cilliansite.com)

Peacock on ahdistava ja sekava elokuva. Se jättää mielen täyteen kysymyksiä, joihin ei saa vastausta. Cillian Murphy tekee aivan fantastista työtä. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Ellen Page ja Susan Sarandon, jotka hekin hoitavat roolinsa hyvin, mutta Cillian Murphy jättää kaikki muut varjoonsa. Voin ehdottomasti suositella kaikille psykologisista trillereistä pitäville!Peacock is a psychological thriller about  John Skillpa (played by Cillian Murphy) who has another personality, Emma, that nobody knows about. All that changes after an unexpected event that brings Emma to people's knowledge. John's already shattered mind is about to go totally off the rails.

6 kommenttia:

 1. Tämäpäs kuulosti kiinnostavalle, pitänee vilkaista. :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäsin myös. Juttuni leffasta löytyy täältä.

  VastaaPoista
 3. Cillian<3 Tyyppi on kyllä niin kaunis, että soveltuu normaalia useammin myös naisen rooleihin - Breakfast on Pluto tuli vähän aikaa sitten telkkarista, joskin unohdin sen ja tuijotin vaan vähän, mutta vaikutti niin hillittömältä että pakko nähdä kokonaan joskus :D

  VastaaPoista
 4. Oi, kiinnostuin oitis! Mulla on joku sairas mieltymys tämän tyylisiin tarinoihin joten ihan pakko nähdä! :D Ihmisen mieli on niin mielenkiintoinen aihe.

  VastaaPoista
 5. tiinanen: Joo, siitä tän bongasinkin :)

  bubble: Joo Maria juuri mainitti tosta Breakfastista, se pitäs kyllä nähä!

  Jenni: :) Niinhän se ihmismieli on!

  VastaaPoista