sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Lovesong For A Vampire


The Vampire Diariesin toinen tuotantokausi on tullut tiensä päähän. Ja mikä kausi se olikaan! Täynnä surua, menetystä, tuskaa ja toinen toistaan yllättävämpiä käänteitä, jotka saivat haukkomaan henkeä. Jokainen jakso jäi sellaiseen cliffhangeriin, että viikon odotus seuraavaan jaksoon oli yhtä tuskaa. The Vampire Diariesin kolmas kausi alkaa onneksi ilmeisesti jo syyskuussa. Sitä odotellessa voi uppoutua Bon Tempsin vampyyrien maailmaan, sillä True Blood jatkuu pian!


The Vampire Diaries season two just came to its end. And what a season it was! Full of  tears, loss, pain and jaw-dropping surprises. Every episode ended with such a cliffhanger that it was absolute agony to wait a week for another episode. Fortunately the third season airs in September. And in the meantime one can watch the life of Bon Temps vampires because True Blood starts soon!

6 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan tätä sarjaa ♥ Harmittavan usein ihmiset, jotka eivät ole sarjaa katsoneet, yhdistävät tän Twilightiin ja siis onhan tämä nyt tsiljoona kertaa parempi! On tosiaan taitavasti käsikirjoitettu mun mielestä, kuten sanoit cliffhangerit on sellaista luokkaa että ei tulis kyllä kuuloonkaan että jättäis sarjan seuraamisen kesken. Ja onhan tässä hyvien juonenkäänteiden lisäksi uskomatonta silmänruokaa niin mies- kuin naiskaudeudenkin saralla :)

  VastaaPoista
 2. Jenni: Niinpä! Damon jo riittää syyksi katsoa tätä :D

  VastaaPoista
 3. Mä pidin tästä tokasta kaudesta tosi paljon ;O) Itse asiassa musta Wesley on ruvennut olemaan aina vain hotimpi joten pojat on mun "päässä" ihan tasavertaisia nykyään...Onneksi TB jatkuu ihan just niin ei tule vampyyripuutetta!!

  VastaaPoista
 4. Ursula (meinasin kirjottaa Mikaela): Niin pidin minäkin. Ei eiii ne tasavertasia mun "päässä" ole, mutta kyllä Wesley on alkanu oleen kuitenki vähä hotimpi I'll give you that.

  VastaaPoista
 5. Tää on nyt pakko ottaa uudelleen katsomislistalle. Aikoinaan jätin kesken (tai ihan alkuunsa), kun kolmen ensimmäisen jakson aikana ei sarja saanut koulutettua. Mua vaan ärsytti tuo naispääosan esittäjä. Ei pitäisi koskaan luovuttaa noin alkuvaiheessa. Harva sarja pääsee heti käyntiin ennen muutamaa pohjustus jaksoa...

  VastaaPoista
 6. Marja: Oiskohan ehkä joku 5. jakso, kun alkaa kunnolla tapahtua ja jää koukkuun :D Minä en edelleenkään erityisemmin pidä Elenasta (naispääosa siis), mutta Damon pelastaa paljon.

  VastaaPoista