torstai 28. tammikuuta 2010

Manboy @ NRJ

Eilisilta vietettiin Bubblen kanssa NRJ'n Illan Livessä, jossa musiikista vastasi ihana Manboy. Yleisöllä oli mukavaa ja niin näytti pojillakin olevan. Bändin viime joulukuussa julkaistu mielettömän hieno sinkku Nothing Compares 2 U kuultiin muuten ensimmäistä kertaa livenä!


"Prince on pieni mies, mutta nero!"






Musiikin lisäksi NRJ'llä sai nauttia myös juotavasta ja naposteltavasta.
 


hame: Primark, sukkahousut: Primark, paita: Vero Moda, pinssi: Manboy, Kauppa

(kuvat: 01-08, 11-12 Bubble, 09-10 Stella)

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

It's A Cold Night Out




Tilasin noin viikko sitten itselleni syntymäpäivälahjaksi levyn, joka kantaa nimeä Firekites: The Bowery. Se kolahti postiluukusta kuunneltavaksi tänään, juuri oikeana päivänä ^__^ Tänään on ollut kuitenkin muuten harvinaisen kamala päivä. Sain graduohjaajilta kivan synttärilahjan: täysin kamala palaute/ohjaus, josta ei nyt kuitenkaan sen enempää. Olen raivonnut siitä jo aivan tarpeeksi tälle päivälle. En taida valmistua ikinä. Onneksi voin nyt kuunnella kynttilänvalossa rauhoittavaa, kaunista musiikkia ihanan Firekitesin muodossa.



Ihana video, ihana biisi:


lauantai 16. tammikuuta 2010

Ravenwaves and the Chocolate Factory

Maailman helpoin suklaakakku:



  3 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
   1  tl leivinjauhetta
  3 rkl kaakaojauhetta (tummaa)

150 g sulatettua voita tai margariinia
 1 kpl kananmuna
1,5 dl kiehuvan kuumaa vettä

Sekoita kuivat aineen keskenään. Lisää joukkoon voi, kananmuna ja kuuma vesi samalla sekoittaen. Kaada seos voideltuun irtopohjavuokaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Laita  suklaata (reilu puolikas levy riittää) valmiin kakun päälle ja odota, että suklaa sulaa. Levitä suklaa tasaisesti kakun päälle. Jäähdytä jääkaapissa yön yli. Jos ei jaksa näin kauaa odottaa, niin muutama tuntikin riittää, että suklaa on sen verran jähemettynyt ettei leikatessa tartu kakkulapioon kiinni kuin takiainen. Kakun päällä voi käyttää mitä tahansa suklaata haluaa. Itse pidän eniten ihan perus Fazerin sinisestä. Myös Maraboun minttukrokantti ja Fazerin Lontoon rae -suklaa toimivat hyvin. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

tiistai 12. tammikuuta 2010

It Was Your Heart On The Line

Olen aivan ihastunut Mumford & Sons -bändin biisiin Little Lion Man. Näen jo itseni festareilla ulkona hieman hämärtyvässä kesäillassa, auringonsäteet pääsevät vielä lämmittämään ja vieno tuuli puhaltaa. Hiukset sekä hameenhelma hulmuavat tuulessa, kun pyörin laulaen ympäri musiikin soidessa sielun perukoille asti. Erityisesti rakastan, kuinka musiikki voimistuu voimistumistaan biisin lopussa.


maanantai 11. tammikuuta 2010

Skin Vision

"Suu poikki hetkeksi,

 sillä nyt tapahtuu jotain " 

Siinä se nyt virnuilee nilkassani. Ihana Pikku Myy.
Ensimmäinen tatuointini (en uskalla sanoa, että myös viimeinen).

(lause Tove Janssonin kirjasta: Muumipappa ja Meri)

maanantai 4. tammikuuta 2010

Mystic

Löysin tieni Calico Courtney Brooken flickr-valokuviin jo vähän aikaa sitten Oi ihana turhamaisuus! -blogin kautta - ja kyllä kannatti! Vietin niitä katsellessa varmaan tunnin ja ihastuin valokuviin heti. Courtney on lahjakas ja inspiroiva valokuvaaja. Alla muutamia suosikkejani, mutta katsokaahan ihmeessä lisää, jos nämä miellyttävät silmää. Täten julistankin loppuviikon valokuvaajille pyhitetyksi. Joka päivä siis esittelyssä yhden lempikuvaajani valokuvia. Ja jos ette ole vielä tutustuneet Flickrin ihmeelliseen maailmaan, tehkää se nyt ihmeessä. Se on aarreaitta kaikille valokuvista pitäville, jossa vierailu kuuluu melkeinpä jokapäiväisiin rutiineihini.







(kuvat: Calico Courtney Brooke's photostream)

P.S. Blogin ulkoasu on hieman muuttunut. Se ei olisi ollut mahdollista ilman Bubblen apua - minä kun olen täysi tumpelo tietokoneiden kanssa. Bannerin toisessa kuvassa on muuten ikirakkauteni Daniel Johns.

lauantai 2. tammikuuta 2010

Our New Year


Uusivuosi vaihtui rauhallisissa, mutta erittäin mukavissa merkeissä
ystäväperheen luona Seinäjoella, missä vietin pari päivää.


  Nautimme paljon hyvää ruokaa ja juomaa.


  Menimme katsomaan ilotulitusta.


Valoimme tinaa.


Yksi tina oli täysin etanan näköinen!


Lisäksi pelasimme pelejä ja katsoimme runsaasti leffoja. Ice Age 3 nauratti ja viihdytti niin perheen pienintä kuin meitä muitakin. Jyrsis on parhain animaatiohahmo ikinä! Tsekkaa hauska traileri tästä, jos et ole nähnyt. Aikuiset katsoivat pikkuneidin mentyä nukkumaan muun muassa The Hangover -leffan, joka on aivan hulvattoman hauska ja ennen kaikkea yllätyksellinen. Olin hieman skeptinen kyseisen leffan suhteen trailerin ja mainostuksen perusteella, mutta se oli täysin turhaa. Tämä leffa menee kirkkaasti parhaiden näkemieni komedioiden joukkoon. Katsoin tämän siis nyt jo toistamiseen ja se oli yhtä hauska edelleen. Suosittelen !