maanantai 22. marraskuuta 2010

Harry Potter And The Deathly Hallows , Part 1


Kävin viime perjantaina Bubblen kanssa katsomassa Harry Potter -elokuvien sarjan toiseksi viimeisen elokuvan  Harry Potter and the Deathly Hallows (osa 1, Mikaelan huomio :D). Se oli aivan loistava! Ohjaaja David Yates on saanut hienosti siirrettyä valkokankaalle aiempia kirjoja ja elokuvia paljon synkemmän tarinan. En odottanutkaan mitään muuta kuin jotain mahtavaa, mutta elokuva onnistui silti yllättämään minut loistavuudellaan. Olihan elokuvassa myös muutama asia, josta en niin pitänyt. Niin kai on aina, kun kirjoista tehdään elokuvia. Juonesta en tässä satuile, mutta jos se ei ole lainkaan tuttu, niin tsekkaa siinä tapauksessa vaikka Mikaelan juttu.


Elokuvan aikana nauroin, pelkäsin (etenkin Bathilda Bagshot -kohtaus..) ja itkin paljon. Suurin yllätys oli Nick Cave & The Bad Seedsin "O' Children" biisi! Rakastan kyseistä biisiä, minusta se on yksi kauneimmista ja parhaimmista Caven biiseistä ikinä. Suosikkini Dobby palasi myös valkokankaalle, mutta ihanaa skottiaksentilla puhuvaa Oliver Woodia ei vielä tässä elokuvassa nähty. Toivottavasti seuraavassa, sillä olen kuullut huhuja Woodin paluusta. Voisiko elokuvan toinen osa tulla teattereihin jo vaikka ensi viikolla?!! Sitä odotellessa voinkin mennä katsomaan uudestaan sen ensimmäisen....ja kuunnella O' Childrenia loputtomiin.

7 kommenttia:

 1. Ja nyt mä vasta tajusin etten ole nähnyt sitä edellistä leffaa... Taidankin viettää loppuviikon Pottereiden parissa...

  VastaaPoista
 2. Mä repeilen tappiasialle täällä :D Hyvä me!

  (Ja hyvä Draco ♥)

  VastaaPoista
 3. Nooruska: Mitä ihmettä!? Noniin, loppuviikon ohjelma siis selvillä :D

  bubble: Meidän ei tarvis puhua toisillemme ollenkaan :D Draco 3<

  VastaaPoista
 4. Pelkäsin etukäteen, että tää elokuva ei voisi mitenkään ylittää mun sille asettamia odotuksia (varsinkin kun leffaa oltiin saatu odottaa niin kauan!), mutta mikä positiivinen yllätys. Yhdyn ehdotukseesi, että seuraava osa voisi tulla levitykseen ensi viikolla. Pistetäänpä adressi pystyyn!

  Ja oli TODELLA kiva tavata lauantaina :).

  VastaaPoista
 5. Marja: Positiivinen yllätys todellakin! Joo adressia kehiin vaan :D Minustakin li kiva tavata :)

  VastaaPoista
 6. Olen nyt lukenut kirjaa uusiksi ja samalla yllättynyt siitä, miten tarkkaan kirjan tarina onkaan saatu tällä kertaa siirrettyä leffaan! Innolla täälläkin odotetaan viimeistä osaa :)

  VastaaPoista
 7. Paivi: Aika uskollisena kirjalle oltiin tosiaan pysytty, hyvä niin :) Minusta saatu loistavasti leffamuotoon. En malttaisi millään odottaa sitä viimeistä osaa..

  VastaaPoista