torstai 26. elokuuta 2010

Pictures On Your Skin


Stella nostatti pari päivää sitten tatuointikuumeeni pilviin postaamalla toinen toistaan kauniimpia kuvia. Pakkohan sitä itsekin oli mennä seikkailemaan kuvien alkulähteelle eli  Tattoologist -blogin uumeniin (kaikki kuvat siis sieltä). Ylläolevassa kuvassa näkyvä selkärankatatuointi on mielestäni yksi hienoimmista tatuoinneista ikinä! Olen anatomiafriikki. Tosin itselleni en noin massiivista ja näkyvää tatuointia hakkauttaisi. Päätin jo ensimmäistä tatuointia hankkiessani, että toinen tatuointini tulee olemaan tekstitatuointi. Niskaan. Mutta se saa odottaa itseään vielä tovin, kuukausia tai vuosia. Saa nähdä, horjuttavatko kaikki ihanat kuvat päätöstäni toiseen suuntaan.. Mutta äiti älä pelkää, en tee mitään hätiköityä.


Pakkohan sitä on vielä tähän loppuun laittaa kuva maailman kauneimmasta, tatuoidusta naisesta.

6 kommenttia:

 1. No hv, nyt mä en voi tehä tätä :D Tosiaan muutamassakin on nyt ollu vähän liikaa tatskoja, keräsin ison kasan inspiskuvia arkistoihini.. Osa samoja ku tässä, mut rutkasti vaan lisää.

  VastaaPoista
 2. bubble: Soriii :D Mut no voithan tehä, jos niissä on osa kerta eri! :D

  VastaaPoista
 3. Osa noista on todella kauniita ja olen aivan samaa mieltä tuosta maailman kauneimmasta tatuoidusta naisesta. Angelinassa vaan on sitä jotain :)

  VastaaPoista
 4. Kiitsa, ihania kuvia. Mä niiiin tykkään ;O)

  VastaaPoista