keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Sex And The City 2

Kävin viime viikolla katsomassa toisten rakastaman, toisten lyttäämän elokuvan  Sex And The City 2. Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) ovat kaikki suhteellisen onnellisesti naimisissa, vaikka elämä ei olekaan aina niin ruusuista. Samantha puolestaan (Kim Catrall) taistelee raivoisasti vaihdevuosia vastaan jos jonkinmoisten voiteiden ja pillereiden avulla. Kaivatun irtioton arjesta tarjoaa ilmainen luksusmatka Abu Dhabiin. Juuri Abu Dhabissa Carrie tapaa yllättäen vanhan poikaystävänsä Aidanin. Kuten arvata saattaa, jotain tapahtuu. Mutta mitä, se selviää katsomalla.

Sex And The City 2 oli viihdyttävä elokuva, mutta en rakastanut sitä. Pidin ensimmäisestä elokuvasta paljon enemmän. Huomasin aika ajoin jopa tylsistyväni elokuvan aikana, vaikka kaksi ja puoli tuntia aika kivuttomasti menikin. Elokuvassa oli kuitenkin aivan liikaa turhaa, väkisin tehtyn tuntuista bling blingia. Elokuvan alku oli minusta aivan kamala ja musiikki tökki tässä vielä enemmän kuin ensimmäisessä elokuvassa. Se ei minusta sopinut ollenkaan. Toki paljon hyvääkin elokuvassa oli: muutamia yllätyksiä, aidosti naurattavia kohtauksia ja hieman sitä syvällisempääkin puolta. Elokuvan parasta antia oli ehdottomasti Samanthan seikkailut ja 80's flashback. Sarjan tasolle elokuva ei kuitenkaan missään tapauksessa yltänyt. Luulen kuitenkin, että toisella katselukerralla elokuva näyttää jo paremmalta. Kyllä tämä jonkin ajan päästä toisen katselukerran kestää, mutta ei välttämättä kolmatta.

 
(kuvat 07-09 googlen kuvahaku)

8 kommenttia:

 1. Minusta tämä taas oli parempi kuin ensimmäinen SaTC -elokuva. Jännä huomata, miten paljon tämä on jakanut mielipiteitä.

  VastaaPoista
 2. Mä vieläkin arvon tämän kanssa. Olen jo päättänyt että odotan dvd:tä, ehkä sitten katson tämän pitkin hampain ;O)

  VastaaPoista
 3. Ääää mun mielestä tää taas oli parempi ku ykkönen :D Oli niin hauska ja ihana ja aaaaah :D Oli niin ikävä näitä naisia ;___;

  VastaaPoista
 4. Kyllä tosiaan jakaa mielipiteitä, mutta kiva niin :) Hauska lukea eri tyyppien ajatukset samasta asiasta.

  Toi Lisa Minelli- kohtaus oli musta tosi magee, häät itsessään ihan liian söpöt ja sokeriset, - ja, se aavikkokohtaus oli korneista kornein, kun tytöt vaihtaa vaatteet ja tulee sieltä hiekkadyynin takaa. Yök.

  Mun katselusta kun on jo se kaksi viikkoa aikaa, niin tällä leffamuistilla varustetun olis jo aika katsoa uusiks :D :D

  VastaaPoista
 5. Olen aika lailla samoilla linjoilla: liikaa blingiä ja liian vähän juonta. Musiikista en minäkään tykännyt - yhdessä vaiheessa kuiskasin jopa ystävälleni, että mikä hiton musikaali tämä on olevinaan. ;D Olisin kaivannut enemmän sitä kasikytlukua!

  VastaaPoista
 6. Anzi: Ihmeen paljon on kyllä jakanut niitä.

  Mikaela: Kyllä tää kerran kannattaa tsekata.

  Jalouset: Mä en kauheesti tykänny ees Liza Minelli-kohtauksesta, mutta se aavikkokohtaus oli jotain ihan kamalaa :D

  Joa: Niimpä. Ois tosiaan saanu olla kunnon pätkä sitä kasikytlukua!

  VastaaPoista
 7. i was surprised to see LM in action ;)

  VastaaPoista