torstai 3. kesäkuuta 2010

The Notebook


Tällä viikolla on luvassa lisää Ryan Goslingia, nimittäin Nicholas Sparksin kirjaan perustuvassa elokuvassa The Notebook. Duke (James Garner) lukee samaa tarinaa kuluneesta mustakantisesta muistikirjasta yhä uudelleen Alzheimerin tautia sairastavalle Allielle (Gena Rowlands). Tarina kertoo vuosikymmeniä sitten tapahtuneen Noahin ja Allien rakkaustarinan. Noah on vaatimaton maalaispoika ja Allie (Rachel McAdams) on kotoisin suuresta kaupungista, rikkaasta perheestä. Heidän välilleen syntyy intohimoinen romanssi kesän ajaksi, kunnes Allien vanhemmat puuttuvat peliin ja Allie muuttaa pois kesän päätyttyä. Kumpikin menevät elämässään eteenpäin. Allie tapaa komean sotilaan (James Marsden), jonka kanssa aikoo naimisiin. Sattumalta Allien ja Noahin tiet kuitenkin kohtaavat monien vuosien jälkeen. Arvatkaapa, kumman miehen Allie lopulta valitsee..

 (kuvat: goolen kuvahaku)

The Notebook on sydäntäsärkevän kaunis rakkaustarina. Se on paikoin hieman kliseinen, mutta ei minusta mitenkään häiritsevällä tavalla. Kenen muun mielestä Gosling on aivan kuin Christian Balen ja Edward Nortonin risteytys!? Eli toisin sanoen aivan hurmaava!

10 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä sangen ihana elokuva! Itse katsoin ilman mitään odotuksia jokusen kk sitten ja vooooehh kun on niii-in sniiks ihana!
  -Oola

  VastaaPoista
 2. Voi niisk, ahdistus ja grunge. Tämä on varsinainen itkupuristin...

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut tästä elokuvasta todella paljon hyvää, joten ehkä kaltaiseni epäromantikkokin voisi uskaltautua katsomaan tämän.

  VastaaPoista
 4. Tuo leffa on jotenkin suloinen ja kaunis. Minun mielestä sopii meille "epäromantikoillekin". On jo jonkun aikaa kun olen tämän katsonut, mutta muistan sen olleen positiivinen yllätys.

  VastaaPoista
 5. Oola: Niin on :)

  Mikaela: Joo..

  Anzi: Voit uskaltautua!

  Paivi: Se on :)

  VastaaPoista
 6. Varsinkin tuossa kadullakävely-kuvassa herra näyttää ihan Nortonilta! jännää :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Ahh, inhoan ylikaiken imeliä hollywood-elokuvia, mutta toisaalta en voi vastustaa niitä. Varsinkaan Notebookia! Voisin katsoa sen uudestaan ja uudestaan enkä koskaan kyllästyisi. Se on niin ihana ja Gosling on siinä yksinkertaisesti täydellisen komea. Oih <3 Viis kliseisyydestä ja muusta, visuaalisesti hieno elokuva :) Enkä vain tarkoita paidatonta Goslingia.

  VastaaPoista
 9. Poistin ensimmäisen kommentin häiritsevien kirjoitusvirheiden takia :D

  VastaaPoista
 10. sarakissa: No eikö näytäkin!

  Yellowline: Niin..paidaton Gosling..

  VastaaPoista