perjantai 6. marraskuuta 2009

The Vampire Diaries


True Bloodin ollessa tauolla tarvitsen jotain tyydyttämään alati kasvavan verenhimoni. Muutaman viikon sitä on tyydyttänyt L. J. Smithin sanannimiseen kirjasarjaan perustuva sarja nimeltä The Vampire Diaries. Kirjasarjaan en muuten ole vielä tutustunut, mikä täytyy korjata piakkoin. Sarjassa Mystic Fallsissa elävä lukiolainen Elena Gilbert (Nina Dobrev) yrittää selvitä vanhempiensa kuolemasta. Hänen veljensä käy läpi surutyötä huumeiden avulla Elenan turvautuessa tunteiden poissulkemiseen. Elena tutustuu vampyyri Stefan Salvatoreen (Paul Wesley), joka on palannut kaupunkiin monen vuosikymmenen jälkeen, sillä Elena muistuttaa hänen kauan kuollutta rakastettuaan Katherinea. Stefanin ja Elenan välille syntyy heti kipinöitä. Ongelmat alkavat, kun Stefanin veli Damon (Ian Somerhalder) palaa kaupunkiin.

Ihmettelin Ian Somerhalderin valitsemista pahaksi osapuoleksi vampyyriveljeksistä, mutta olin pahasti väärässä! Juuri Damonia näyttelvä Ian on syy, miksi jäin sarjaan koukkuun. Mies vie jalat alta. Sarja ei ole huono, mutta ei se ole True Bloodin tasoinenkaan. Mutta minkäs sille voi, että vampyyrit vain viehättävät. Stefania näyttelevä Paul Wesley ei minua juurikaan kiinnosta, mutta katsokaa nyt Iania näissä kuvissa!12 kommenttia:

 1. Mä en kyllä tajua, miten oot alunperinkään voinu epäillä Somerhalderia. En vois kuvitella pahisvampyyriksi kovin montaa parempaa näyttelijää! Plus nam-efekti :P

  VastaaPoista
 2. Heips. Ehdottamasti suosittelen lukeen noi Vampire Diaries kirjat. Toimii toimii toimii!
  Kun ensimmäisen kerran kuulin True Blood -sarjasta, etsin käsiini kaikki seitsemän kirjaa ja ahmin ne. Vasta sen jälkeen uskaltauduin katsastaan sarjaa. Ja yllätys yllätys, sarjaan on luotu hahmoja, joita ei Charlaine Harrisin kirjoissa esiinny. Sääli sinänsä, koska mielestäni sarjan hahmoista saataisiin huomattavasti moniulotteisempia, jos käsikirjoitukseen otettaisiin mukaan vähän enemmän juttuja itse kirjoista.

  Mut vielä noista vampire diaries -kirjoista. Niitä löytyy aika montaa eri versiota, onhan kyseinen kirjasarja kuitenkin kirjoitettu jo ihan 90-luvun alussa. Ise omistan sellaiset yhteisniteet, eli 1&2 ja 3&4.

  Hullua kuinka mulle,25+ tiitiäiselle, kolahtaa toi vampire diariesinkin maailma. Yksi suurimmista syistä koukuttumiseeni on kyllä E.J. Smithin rikas kielenkäyttö noissa kirjoissa. Onhan tässäkin sarjassa päähenkilö Elena vielä aika angstinen ja epävarma mutta luojan kiitos on hänellä sentään hieman enemmän huumorintajua kuin Meyerin Bellalla :).

  VastaaPoista
 3. bubble, :D

  Anonyymi, täytyy varmaan joululahjaksi ostaa itselle ne. Minäkin petyin True Bloodin toiseen tuotantokauteen, joka ei enää perustunut kirjoihin juurikaan. Mutta pysyipä ainakin jännitys yllä. Kirjat on kyllä parempia! Ja kyllä, Bella on varsin rasittava hahmo.

  VastaaPoista
 4. Pitäis taas katella näitä jaksoja lisää.. Yhen taisin kattoo sen jälkeen ku lähit :D

  VastaaPoista
 5. Minä ahmin nämä kirjat viime keväänä ja sarjaa olen seurannut nyt jakso kerrallaan. Itse olen aina pitänyt Somerhaldista joten olin valintaan tyytyväinen. Wesley on yllättänyt minut TÄYDELLISESTI sillä alunperin pliisun näköinen poika on muuttunut sarjan edetessä James Deanimäiseksi hottikseksi, viime viikon jaksossa herran pyykkilauta-vatsa jätti minut täysin sanattomaksi. Täydet pisteet...

  VastaaPoista
 6. Mikaela, Wesleyn pyykkilautavatsa oli kieltämättä varsin lääh. En silti erityisemmin lämpene tyypille vieläkään.

  VastaaPoista
 7. Voisko joku laittaa tähän ne kirjojen nimet ja montaks niitä on ?
  Mä oon seurannu siyä sarjaa netistä, mutta nyt haluan lukee kirjat myös

  VastaaPoista
 8. Anonyymille sen verran kommenttia että ainakin mulla on 2 kirjaa joissa molemmissa on kaksi kirjaa yhdessä eli yhteensä kai 4 kirjaa + jatko-osa jonka jouduin hankkimaan erikseen. Kirjat on kirjoittanut L.J.Smith ja ne ovat The Awakening, The Struggle, The Fury, Dark Union ja The Return:Nightfall. Tulossa on ainakin vielä 2 jatko-osaa ;O)

  VastaaPoista
 9. Jahas, Mikaela onkin jo vastannut anonyymille, joten kiitos siitä :D

  VastaaPoista
 10. Tietääkö kukaan onko noita the vampire diaries kirjoja tarkotus suomentaa tai onko ne jo suomennettu? Itse tykkään lukea kirjat mieluiten suomeksi, enkä ole löytänyt yhtäkään noista suomeksi :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Nyt täytyy sanoa, että minulla ainakaan ei ole mitään tietoa asiasta.

  VastaaPoista