tiistai 6. lokakuuta 2009

You Really Got A Hold On Me

Te saatatte jo olla kyllästyneitä Zooey Deschaneliin, mutta minä en. Tuo vuonna 1980 syntynyt nainen on persoonaltaan ja tyyliltään vain yksinkertaisesti hurmaava. Ja jumalattoman kaunis. Jos innostun jostakin, niin vouhkaan siitä yleensä viikkotolkulla. Rajoittamista yritetään, mutta siinä ei aina kovin hyvin onnistuta.. Olen esimerkiksi tainnut katsoa Zooeyn uusimman elokuvan (500) Days of Summerin jo vähintään viisi kertaa. Hyvän ystävän sanoin: "Se, mikä sun mittapuulla on rajotusta, on normaalilla ihmisellä hulluutta". No, olen sitten mieluummin hullu kuin normaali, hah.

Itse bongasin Zooeyn jo joskus 2000-luvun alussa Cameron Crowen loistavasta elokuvasta Almost Famous. Näyttelijäntaitojen lisäksi Zooey on myös lahjakas laulaja. Bändi She & Him onkin mainittu täällä jo pariin kertaan. Bändeistä puheenollen: Zooey meni äskettäin naimisiin Death Cab For Cutie -yhtyeen laulajan Benjamin Gibbardin kanssa. Mainittakoon vielä sellainen fakta, että Zooeyn isosisko on Bones-sarjan tähti Emily Deschanel. Kelpuuttaisin omaan vaatekaappiini muuten lähes kaiken, mitä Zooeylla on seuraavissa kuvissa päällään.Lopuksi vielä ylihauska kaksiosainen Zooeyn haastattelu. No, onhan asialla ihanan hulvaton skotlantilais-amerikkalainen Craig Ferguson, jonka haastatteluille nauran aina. Näille ei oikeasti voi olla nauramatta! Ihmeellinen on se, joka siihen pystyy.


4 kommenttia:

  1. Wää wää wää, alakuloista päivää ei auta se että kattoo tollasten ihmisten kuvia :D Huok. Puunrunkokuvasta tulee muuten erehdyttävästi mieleen meidän Queens in Wonderland -kuvaus :)

    VastaaPoista
  2. bubble, joo tiedän tunteen. Niinhän siitä vähän tulee :)

    VastaaPoista
  3. No minä en ainakaan kyllästy Zoeen, ikinä. Niin ihanan quirky tyyppi ;O)

    VastaaPoista